Webshop maken met Mozella

Jouw eigen webshop maken zonder technische kennis met de handige website builder van Mozello. Verwar deze naam niet met de webbrowser Mozilla, want daar lijkt die wel een beetje op. Het systeem werkt net als alle andere websitemakers erg eenvoudig en je kan er naast een webshop ook je eigen blog of (gratis) website mee maken. 

Mozello Webshop bouwen & Webwinkel beginnen

Heb je altijd al je eigen webwinkel willen hebben, maar was dit gewoonweg te duur? Voor de kleine ondernemer en zzp'er kan je vanaf nu je eigen webshop maken met Mozello website builder. Maar ook met website builder JouwWeb kunnen beginnende ondernemers en zzp'ers een prima webshop opbouwen.

  • Een Mozello webshop heb je al voor € 6,- per maand en dan kun je 100 artikelen plaatsen.
  • Denk je groter en wil je meer dan 100 artikelen verkopen? Je kan altijd upgraden naar het premium pakket van € 12,- p/m waarbij je onbeperkt artikelen of producten kan plaatsen en verkopen.  

Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.