Gratis website maken met Websitebuilder.com

Met Websitebuilder.com kan je zonder technische kennis je eigen gratis website maken. Naast de keuze om een betaald pakket te nemen met wat meer mogelijkheden krijg je bij de gratis versie genoeg om je site te bouwen. Ondanks dat Websitebuilder.com (nog) niet vertaald is in het Nederlands, maar nog in het Engels zijn er genoeg voordelen.

Pluspunten van een gratis website maken met Websitebuilder.com

  • Je kan Websitebuilder.com gratis testen of je er lekker mee kan werken
  • Zonder kosten een eigen website maken 
  • De vele gratis thema's gebruiken (meer dan 10.000!!)
  • Voor beginners een uitstekende manier om te oefenen hoe je een website moet maken


Een nadeel van de gratis versie van Websitebuilder.com is echter dat je niet dezelfde support krijgt al wanneer je een betaald pakket hebt. Hier wordt dus onderscheid in gemaakt bij Websitebuilder.com. Bij JouwWeb daarentegen krijgen alle klanten dezelfde klantenservice. Zowel bij een gratis als betaalde website kun je van hen dus goede support verwachten.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmakenHeb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb, dat vinden wij persoonlijk de beste website-builder. Neem gerust contact met ons op.


TIP!  Google waardeert een website met een eigen domein meer dan een gratis website welke op een subdomein staat geregistreerd. Wil je dus een hogere positie binnen Google krijgen? Kies dan voor een website builder met een betaald pakket waarmee je automatisch een eigen domein krijgt.