Webshop maken met JouwWeb

JouwWeb is een Nederlandse website builder en hiermee kun je eenvoudig een eigen webshop maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt door middel van het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je webshop. Een kind kan de was doen.

JouwWeb webshop beginnen en starten

Een webshop beginnen hoeft geen droom meer te zijn met de handige JouwWeb website builder.

Besteed dit niet meer uit aan een duur internetbureau of dure webdesigner, maar maak eenvoudig zelf je eigen webshop. Een webshop starten als beginnende ondernemer of zzp'er biedt enorm veel voordelen: 

  • Besparing op de kosten.
  • Zelf aan te passen zonder inschakeling van derden.
  • Geen dagelijkse of wekelijkse updates, zoals wel het geval zou zijn bij Wordpress, Drupal of Magento.
  • Geen dure investering nodig van duizenden euro's. 

 

Meer dan 500.000 websites & webshops gemaakt met JouwWeb

JouwWeb is een Nederlandse website builder. Het kantoor van JouwWeb is gevestigd in Eindhoven en JouwWeb is in 2009 opgericht door twee jonge ondernemers. Deze ondernemers hadden het idee dat een eigen website of webshop opbouwen voor iedereen betaalbaar en beschikbaar moet zijn. En iedereen moet deze website of webshop natuurlijk zelf kunnen maken. Vanuit deze gedachte is JouwWeb destijds ontstaan.

 

Ondertussen zijn er meer dan 500.000 websites en webshops met het systeem van JouwWeb gebouwd!

Naast de gratis versie van JouwWeb, biedt JouwWeb ook een Pro- en Business-pakket aan. Het Pro-pakket kost € 8,- per maand en het Business-pakket kost € 16,- per maand. Hierdoor is een eigen website en webshop dus betaalbaar voor iedereen.

 

Met het Business-pakket van € 16,- per maand kun je een onbeperkt aantal producten toevoegen aan je webshop en kun je klanten eenvoudig online laten betalen via iDeal, PayPal of een andere betaalmethode. De website builder van JouwWeb werkt ontzettend eenvoudig en het resultaat is verbluffend.

JouwWeb actie

Ben je van plan om je eigen webshop met JouwWeb te maken? JouwWeb heeft op dit moment een actie waarbij je de eerste drie maanden gratis krijgt! Je hebt dus genoeg tijd om je eigen webwinkel op te richten en volledig naar wens in te richten.


Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.