Webshop maken met KPN WebsiteMaker

Jouw eigen webshop maken zonder technische kennis met de KPN WebsiteMaker is nu wel heel eenvoudig geworden. 

Met KPN WebsiteMaker kun je in een handomdraai een website of webshop maken met een onbeperkt aantal pagina's, onbeperkt dataverkeer naar jouw site en met voldoende mogelijkheden om jouw webshop uit te breiden. Zo kan je met een webwinkel jouw producten verkopen, en kan je met Google-campagnes jouw online bereik vergroten.

Veilige & betrouwbare hosting bij KPN 

Jouw eigen webshop wordt gehost in de betrouwbare datacenters van KPN in Nederland. Niet alle website builders werken met betrouwbare datacenters die gevestigd zijn in Nederland, maar zowel KPN als JouwWeb werken hiermee. Dit betekent dat jouw webshop via een KPN of JouwWeb server in verbinding staat met het internet. Zo is jouw data en die van je klanten veilig beschermd en profiteer je van de hoge veiligheidsstandaarden van de servers.

Hoe maak je een Webshop met KPN WebsiteMaker?

Met de KPN WebsiteMaker is het bouwen van je eigen professionele webshop gemakkelijker dan je denkt.

Je regelt het in 4 simpele stappen:

  1. Bestel je KPN WebsiteMaker pakket plus domeinnaam.
  2. Log in op de Zelfservice Cloud omgeving en start KPN WebsiteMaker.
  3. Kies je gewenste website template (sjabloon waarin de vorm van een pagina is vastgelegd) en voer je bedrijfsgegevens in. Richt je website in naar eigen smaak en vul de templates met onder andere teksten, foto's en video's.
  4. Klik op ‘Publiceren’. Jouw eigen webshop staat binnen enkele seconden online.

Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.