Webshop maken met Jimdo 

Jimdo is een Duitse website builder welke wereldwijd opereert en ontzettend populair is onder nieuwe en bestaande klanten. Men kan hiermee eenvoudig een eigen webshop maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je webshop. Een kind kan de was doen...

 

Jimdo webshop beginnen & starten 

Naast een website bouwen met Jimdo biedt deze websitebuilder ook een gemakkelijk systeem aan om een webwinkel te beginnen. Misschien dat je op het internet al had gekeken voor webdesigners of internetbureau's die een webwinkel voor je willen maken en ben je geschrokken van de prijzen die ze vragen? Als startende ondernemer of zzp'er heb je vaak een beperkt budget. Om de kosten laag te houden, kun je overwegen om dit zelf te maken. Het is erg eenvoudig en iedereen kan een webshop starten met dit eenvoudige systeem van Jimdo. Maar ook via de website builder van JouwWeb kun je via een 'drag & drop systeem' eenvoudig je eigen webshop opbouwen.


De kracht van behulpzame klantenservice

Een Nederlands team van Jimdo medewerkers welke in Duitsland wonen en werken staan je altijd te hulp voor vragen. Wel zo fijn om van tevoren te weten dat je altijd geduldig geholpen wordt in het Nederlands ondanks de populariteit van Jimdo. Zou dit de kracht van het bedrijf zijn naast een gebruiksvriendelijke webshop maker?


Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.