Webshop maken met Mijndomein WebsiteMaker

Met de Nederlandse website builder van 'Mijndomein WebsiteMaker' kan je vanaf nu heel eenvoudig jouw eigen webshop maken. Technische kennis met het bouwen van je webwinkel of webshop is niet nodig. Prachtige ontwerp thema's website templates staan klaar om ingevuld te worden door jou. 

De kracht van Mijndomein WebshopMaker

Met de 'drag & drop' editor sleep je eenvoudig je Mijndomein webshop in elkaar. Ook website builder JouwWeb biedt een drag & drop systeem aan waarmee je eenvoudig je eigen webshop op kan bouwen. 

Alle moderne templates van Mijndomein zijn responsive, dus goed te bekijken op elk mobiel apparaat of tablet. De webshops zijn standaard zoekmachinevriendelijk ontwikkeld. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je vindbaarheid te verbeteren. Het pakket is uitgerust met een domeinnaam en e-mailpakket op een betrouwbaar platform. Je kan dus direct aan de slag met online verkopen zonder zorgen met je nieuwe webwinkel van Mijndomein!

Gratis Mijndomein uitproberen

Om te laten zien aan jullie dat Mijndomein WebsiteMaker een fijne en betrouwbare websitemaker is, kan je deze website builder gratis uitproberen!  Je hebt dus niks te verliezen met een eigen website maken, want Mijndomein bestaat ruim 10 jaar en heeft meer dan 190.000 klanten.

  • Mijndomein webshop ideaal voor foto's en video's

De Mijndomein websitemaker is vanwege de gebruikersvriendelijkheid ideaal voor het plaatsen en delen van foto’s, video’s en nieuwsberichten. Je kunt je blog of website zo mooi maken als je zelf wilt!

 

  • Mijndomein webshop koppelen met Facebook, Twitter en Google+

De foto’s, video’s en berichten op je webshop deel je heel eenvoudig op Facebook, Twitter en andere social media. Andersom geldt ook: met de widgets laat je snel en eenvoudig berichten van jouw social media op je webshop zien. Zo is je webwinkel altijd voorzien van je laatste nieuws en nieuwste foto's.

 

  • Uitstekende klantenservice bij Mijndomein

Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een product? Of ben je al klant en kom je ergens niet uit? De medewerkers van Mijndomein staan 7 dagen per week voor je klaar en helpen je graag verder. Bij de helpdesk vind je ook de meest gestelde vragen, live chat en handleidingen. Al met al een een top klantenservice!


Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.